Project omschrijving

OVER 489.

Woning 489 is één van de ruime woningen van 860 kubieke meter inhoud die nog beschikbaar is met direct uitzicht op het prachtige park Angerenstein. De rust en ruimte geeft je de mogelijkheid om je volledig thuis te voelen met de gemakken van bruisend Arnhem op maar liefst 8 minuten fietsen.

Deze hoekwoning heeft de entree aan de voorzijde op de hoogte van het talud, hiermee betreed je de woning op de beletage. De gevel is schuin georiënteerd waardoor er mooie zichtlijnen op park Angerenstein ontstaan. Aan de achterzijde direct aan je tuin heb je 2 monumentale bomen waar je op uitkijkt.

De vier woonlagen bieden ruimte aan verschillende vertrekken, waaronder een riante woonkamer en woonkeuken. Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 5 slaapkamers en een tuin/hobby kamer.

Wil je volledig duurzaam wonen? Dan is er de mogelijkheid om een volledig duurzaam pakket af te nemen, dan wordt de woning zonder gasaansluiting in combinatie met een warmtepomp en extra zonnepanelen uitgevoerd zodat je bespaart en dit ook nog eens terugziet op je energierekening en een kleinere CO2 footprint die je achterlaat.

De woningen worden voor deze wijk met riante kavels aangeboden met 2 privé parkeerplaatsen in eigendom gelegen aan het gezamenlijk mandelig terrein.

Terug

OVERIGE INFORMATIE.

Hieronder kun je meer informatie over de woningen vinden en deze downloaden. De informatie wordt regelmatig geupdated, dus hou de website goed in de gaten.

FACTS.

01. M2.
  • kavel oppervlak 267 m2 (excl. 25 m2 parkeren en 58 m2 mandelig, totaal 350 m2) 
  • inhoud 860 m3
  • bruto vloer oppervlak 251 m2
02. VERDIEPINGEN.

4 woonlagen:
tuinverdieping, beletage, 1e verdieping en 2e verdieping 

03. DE VERTREKKEN.
1 woonkamer
1 woonkeuken 
5 slaapkamers
1 inloop kleedkamer
1 tuin/hobby kamer
1 inpandig berging/hobby/
2 badkamers & 1 toilet 
2 privé parkeerplaatsen